Τσαντάκι με πολλές θήκες

crafts bag with lots of pockets
Μπορώ να βάλω δέκα διαφορετικά υφάσματα σε ένα τσαντάκι; Γιατί όχι;;;;

Υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούμε όλες οι γυναίκες. Όσες διαφορετικές τσάντες και τσαντάκια κι αν έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά και ποτέ κανένα δεν έχει ακριβώς τις θήκες που θέλουμε. Εκτός βέβαια κι αν τις φτιάχνουμε μόνες μας. Έτσι κι εγώ έψαχνα εναγωνίως να βρω το τέλειο πατρόν για νεσεσέρ-κασετίνα. Χρειαζόμουν κάτι που να παίρνει όλα τα υλικά ραπτικής που πηγαινοέφερνα στο μάθημα, συν τα μολύβια ζωγραφικής για το σχέδιο μόδας. Σε μία από εκείνες τις περιβόητες βόλτες μου στο διαδίκτυο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα με πατρόν, έπεσε το μάτι μου σε ένα τσαντάκι που απλά έπρεπε να αποκτήσω.

Με αφορμή λοιπόν τα μαθήματα που είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να αγοράσω το συγκεκριμένο πατρόν και να ράψω μία κασετίνα. Δυστυχώς για μένα τα capital controls ήταν σε full ισχύ εκείνη την εποχή, και πολλές συναλλαγές εξωτερικού δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Μία από αυτές ήταν και η αγορά του συγκεκριμένου σχεδίου. Δοκίμαζα να το αγοράσω για πάρα πολλές μέρες, και είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω με τον designer του πατρόν για να του στείλω άμεσα τα χρήματα και να μου δώσει αυτός το πατρόν, αλλά δεν πήρα ποτέ μου απάντηση. Έψαχνα εναγωνίως να βρω κάποια διαφορετική πηγή να αγοράσω το πατρόν (μιας και υπάρχουν πολλαπλά e-shops με ηλεκτρονικά πατρόν). Σε μία από αυτές τις αναζητήσεις έπεσα πάνω σε ένα ρώσικο blog το οποίο ενώ δεν είχε την επιλογή να αγοράσεις το πατρόν, είχε κάποιες φωτογραφίες με διαστάσεις για ένα τσαντάκι παρεμφερές με εκείνο που ήθελα να αγοράσω.

Δεν κατάφερα να κρατηθώ. Εντός 24ώρου (και όχι 5λεπτου λόγω έλλειψης φερμουάρ), είχα ράψει ήδη το πρώτο μου τσαντάκι. Ήμουν ερωτευμένη! Είχε τα χουσούρια του βέβαια σαν κάθε τι που ράβω για πρώτη φορά, αλλά έγινε ανάρπαστο. Συμμαθήτριες ρωτούσαν πως το έκανα και από που το είχα βρει, και οι φίλες μου ήθελαν να φτιάξω και για αυτές! Κι εγώ βέβαια σαν μεγάλος sew-a-holic άλλο που δεν ήθελα.

allbags2

allbags1

blackbag

greybag1

greybag2

blackbag

blackbag3

blackbag2

flowerbag

flowersbag3

catsbag

catsbag3

catsbag2

yellowbag

yellowbag2

yellowbag4

 

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *