Η σκοτεινή πλευρά των φούτερ

Μπορεί η 4η Μαΐου να αργεί, αλλά το φούτερ είναι εξ'ορισμού χειμωνιάτικο ρούχο

Μπορεί να άργησα λίγο για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας, αλλά το τελευταίο φούτερ που έραψα και ένα από τα πρώτα μου ρουχαλάκια για το 2018, μάλλον καταφέρνει να ξεχωρίζει.
Πρωτίστως για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ερωτευμένη με ότι έχει να κάνει με τον κόσμο του φανταστικού. Δράκοι, νεράιδες, δράκοι, ξωτικά, δράκοι (το ξανάπα, ε;), μάγοι και εκατοντάδες άλλα πλάσματα που δεν συναντάς στην συμβατική μας Γη, ήταν πάντα οι πρωταγωνιστές σε οτιδήποτε αγαπούσα . Στα βιβλία που διάβαζα, στα παιχνίδια που έπαιζα και στις ταινίες που έβλεπα. Με την επιστημονική φαντασία, και συγκεκριμένα με τον πόλεμο των άστρων άργησα πολύ να ασχοληθώ. Ήμουν ήδη φοιτήτρια και ξεκίνησα (μην με φάτε οι φανατικοί) με τις καινούριες ταινίες, πριν δω την παλιά τριλογία. Και μπορεί να μην ήμουν ποτέ φαν των villain στα βιβλία και τα παιχνίδια που έπαιζα, αλλά παρόλα αυτά, ένα από τα πρώτα κεντήματα που αγόρασα για την καινούρια μου μηχανή -το πρώτο πρώτο κέντημα ήταν φυσικά ένας δράκος-, ήταν ένα απλικέ με τον Darth Vader. Και δεν ήταν το πρώτο....
Και μπορεί εκείνο το πρώτο μου κέντημα να ήταν λίγο μπεμπέ για τον 8χρονο ιδιοκτήτη του φούτερ, αλλά το δεύτερο που τελικά χρησιμοποίησα κιόλας, είναι τέλειο.
Τώρα μένει μόνο να βρούμε σπίτι και για έναν stormtrooper που περιμένει υπομονετικά τη σειρά του.

Εμένα το inner nerd μου καταχάρηκε που επιτέλους κατάφερε να συνδυάσει τα χόμπι μου και δεν βλέπω την ώρα να ράψω κι άλλα ρουχαλάκια που να αντιπροσωπεύουν τόσο πολύ αυτά που μου αρέσουν!

May the force be with you,
ελπίζω να σας αρέσει

Grey hoodie with Darth Vader applique

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *