To ντεμπούτο μου στο Greenwave Festival

handmade cotton lace dress with green pinafore back
Τέσσερις μέρες, γεμάτες με κόσμο, μουσικές και τα καλά σας λόγια. Δείτε κάποια από τα ρούχα που είχα μαζί μου στο μπαζάρ

Όπως κάποιοι από εσάς θα παρατήρησαν, έχω πολύ καιρό να σας γράψω. Πάρα πολύ καιρό. Έχω όμως καλή δικαιολογία, οπότε μην με μαλώσετε. Ας τα πιάσω όμως από την αρχή.

Εγώ μέχρι και τον Ιούνιο έραβα σχεδόν αποκλειστικά για χόμπυ. Δωράκια σε φίλους, και συγγενείς και μικροπράγματα δικά μου μόνο. Πέρυσι τέτοιον καιρό, είχα πάει σε ένα μπαζάρ όπου ήξερα ότι θα είναι μία ιντερνετική φίλη που είχα γνωρίσει σε ένα γκρουπ ραπτικής. Μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρον από τότε ακόμα αλλά ήξερα ότι το να πάρεις μέρος σε κάτι τέτοιο ήθελε χρόνο και αρκετά χρήματα. Έτσι το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και δεν το είχα σκεφτεί ξανά από τότε σοβαρά. Όπως είπα και νωρίτερα, τον Ιούνιο με έπιασε με "έξαρση" δημιουργικότητας, όπου άρχισα να ράβω όχι προγραμματισμένα, για δώρα, αλλά απλά για να ράβω. Αποφάσισα να ανοίξω τη σελίδα μου (η οποία περίμενε έτοιμη για πάνω από ένα χρόνο να γράψω το πρώτο μου άρθρο) και να αρχίσω να ανεβάζω τα πράγματα που έχω  φτιάξει στο παρελθόν αλλά κι αυτά που ράβω από εκεί και πέρα. Πολύ σύντομα (και τις ευχαριστώ ιδιαιτέρως), ήρθαν οι πρώτες δύο παραγγελίες και με έκανε να νιώσω ότι ίσως υπάρχει μια ελπίδα, τα ρουχαλάκια που φτιάχνω και τόσο αγαπάω να μπορούν να φτάσουν πολλές διαφορετικές μανούλες και παιδιά.
Έτσι και αποφάσισα να δοκιμάσω το Greenwave Festival. Ήξερα ότι γίνεται στα μέσα του Σεπτέμβρη και ότι θα έχω αρκετό χρόνο (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα) για να ετοιμάσω ένα χαρακτηριστικό δείγμα των σχεδίων που έχω. Βέβαια όταν πια γύρισα από τις διακοπές τον Αύγουστο, συνειδητοποίησα ότι είχα λιγότερο από έξι εβδομάδες για να τα οργανώσω όλα (και να ράψω προφανώς) και πριν καν το καταλάβω ο Σεπτέμβρης είχε ήδη έρθει. Είχα ήδη αρκετά περιορισμένο χρόνο και με την απρόοπτη επίσκεψη της ραπτομηχανής μου στο σέρβις, κατέληξα να φτάσω στο μπαζάρ με πολύ λιγότερα ρούχα από όσα ήθελα.
Ευτυχώς είχα ράψει αρκετά διαφορετικά σχέδια (που με ενδιέφερε πολύ) και μπόρεσα να δείξω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μου. Κάποια από τα σχέδια τα έχετε ξαναδεί και κάποια άλλα ήταν καινούρια. Κάποια ήταν πολύ απλά, βασικά πράγματα και άλλα πιο σύνθετα σύνολα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους ήρθαν να μας δουν από κοντά αλλά και όλους εσάς που μου δίνετε έμπνευση να συνεχίζω.
Ελπίζω να σας αρέσουν και σύντομα θα σας δείξω κάποια από τα καινούρια μου σχέδια και πιο αναλυτικά!
Συγγνώμη που σας άφησα τόσο καιρό χωρίς νέα, αλλά θα προσπαθήσω να αναπληρώσω από εδώ και στο εξής!

autumnalexandra22   alexandra2autumnalexandra12 autumnalexandra1 alexandra1 heartsrabbit1heartsrabbit12 littlestarsflowerslittlestarsshirtlittlesharspants mrrabbitfoxshoesbearsir overlap4 overlap3 overlap2 overlap1 eenymeenyblack eenymeenypink tights muse2 muse1 

jumpy17-7 jumpy17-5jumpy17-6 jumpy17-3jumpy17-4 jumpy17-1jumpy17-2beaniehat7beaniehat8beaniehat9 beaniehat6 beaniehat5 beaniehat4 beaniehat3 beaniehat2 beaniehat1bandana13  bandana11 bandana10 bandana9 bandana8 bandana7 bandana6   bandana3 bandana2 bandana1

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *