Νεσεσέρ για τα πράγματα του μωρού

Ποιο είναι το πιο απλό και χρήσιμο δώρο για ένα νεογέννητο; Ένα νεσεσέρ για όλα τα απαραίτητα σε μια βόλτα στην πόλη!

Μ'αρέσει να κάνω χρήσιμα δώρα στους δικούς μου ανθρώπους. Αντί για ένα ακόμα βραχιολάκι ή κάτι καθαρά διακοσμητικό, προτιμώ να φτιάχνω με τα χέρια μου δώρα για αυτούς που αγαπώ. Όταν πρωτογεννήθηκε το πρώτο ανηψάκι του άντρα μου, η αδελφή του μου ζήτησε να της ετοιμάσω ένα νεσεσέρ που θα χωράει κάποια πράγματα για το μωρό όπως πάνες και μαντηλάκια. Της άρεσε το σχέδιο που είχα κάνει στο παρελθόν για μένα, αλλά ήθελε χωρίζεται εσωτερικά η χώρος σε δύο διαφορετικά τμήματα.

Μέτρησα τα πράγματα που ήθελε να βάζει μέσα και σύντομα είχα τις τελικές μου διαστάσεις. Το πρώτο νεσεσέρ που είχα φτιάξει είχε μια ανοιχτή εξωτερική θήκη. Επειδή όμως ήταν μεγάλη δεν ήταν τόσο λειτουργική. Αυτή τη φορά αποφάσισα να προσθέσω βέλκρο για να ασφαλίζει.

ETSY SHOP

Χώρισα την φόδρα για το εσωτερικό μέρος σε δύο χωριστά κομμάτια, για να δημιουργήσω τους δύο χώρους. Με ένα απλό δίπλωμα του πλαϊνού κομματιού, στερέωσα το μεσαίο κομμάτι και το εσωτερικό ήταν έτοιμο. Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα τον καμβά που είχα στο εξωτερικό ύφασμα ως ρέλι. Αγόρασα ένα πιο λεπτό ρέλι που ήταν ευκολότερο να γυρίσει στις γωνίες στην βάση. Το νεσεσέρ μου ήταν έτοιμο και μου άρεσε πολύ η εναλλαγή στα υφάσματα στην εσωτερική τσέπη.

Νεσεσέρ - Εσωτερική άποψηΝεσεσέρ

Αυτό που δυστυχώς δε είχα υπολογίσει τότε ήταν ότι το μπεμπάκι κάποια στιγμή θα μεγάλωνε και οι πάνες του θα μεγάλωναν μαζί του! Τι να πω, ίσως να είναι ευκαιρία για ένα καινούριο, βελτιωμένο, νεσεσέρ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *