Summer girls - Καλοκαιρινές διακοπές Part 2

baby adeline back detail red floral
Ένα φορμάκι με πανέμορφη λεπτομέρεια στην πλάτη για κουκλάκια ως 2 ετών

Ο καιρός επιμένει στη βροχή. Και εγώ επιμένω στο καλοκαίρι. Μα είναι ακόμα Ιούνιος θα μου πεις ... Ναι αλλά όταν βλέπεις μεσημεριάτικα ομίχλη από το παράθυρο σου, ξεχνάς για λίγο ότι είναι Ιούνης και αρχίζεις να ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα. Αλλά επειδή ακριβώς είναι ακόμα Ιούνης (θα το πω πολλές φορές μέχρι να το πιστέψετε και εσείς), εγώ θα συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα.

Καλοκαιρινό φορμάκι για τα πιο ζουζουνιάρικα κοριτσομωράκια. Ένα ακόμα καινούριο πατρόν (τόσο φρέσκο που σπαρταράει ένα πράμα), το οποίο και αγόρασα καταλάθος. Ναι, καλά άκουσες. Καταλάθος. Και θα μου πεις πως δίνεις βρε χριστιανή μου καταλάθος 9 δολλάρια χωρίς να τα καταλάβεις; Ε, άμα σε πιάσει τρέλα για ένα καινούριο πατρόν και δεν θες να περιμένεις να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και στο λαπτοπάκι σου για να το κάνεις με προσοχή και σύνεση, τότε το ψωνίζεις από το κινητό στην παραλία. Και όταν πας να κατεβάσεις το αρχείο που μόλις αγόρασες, συνηδειτοποιείς ότι έχει διαφορετικό όνομα από αυτό που κοίταζες ..... (Και βέβαια πήρα και εκείνο που ήθελα εξ'αρχής, αφού την είχα ακόμα η δόλια την τρέλα)

Και το περί λόγου λοιπόν πατρόν, που όταν το είδα στα νταουνλοντια μου λεγόταν Γιάννης αντί για Μήτσος, εμένα αρχικά δεν μου άρεσε καθόλου. Για να καταλαβεις, ούτε που κοίταξα πέραν της πρώτης σελίδας για να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Το άφησα που λες στην άκρη και είχα σκοπό να ασχοληθώ με τον σωστό Μήτσο. Γιατί με αυτόν είχα φάει την τρέλα βρε παιδί μου. Έκατσα λοιπόν ένα πρωί (και όταν μιλάμε για μένα, να ξέρετε ότι το πρωί μου, για τους υπόλοιπους, είναι ντάλα μεσημέρι) και έβγαλα το πατρόν σε χαρτί. Το κοίταξα από εδώ, το κοίταξα από εκεί και μάντεψε... Δεν μου έκανε κλικ. Και έτσι όπως το είχα πιάσει με τα σελοτέιπ του, το έβαλα κι αυτό στην άκρη.

Καταπιάστηκα για καμιά δυο μέρες με κάτι παραγγελίες , είδα και κανένα ματς με το έτερον ήμισυ -μόνο μην με ρωτήσετε τίποτα, γιατί δεν πρόσεχα- και με αυτά και με εκείνα έφτασε Κυριακή και εγώ ακόμα δεν είχα ράψει για το περιβόητο Part 2! Έτσι εκεί που ξεφύλλιζα το φατσοβιβλίο για έμπνευση (έτσι λέμε τώρα το τεμπέλιασμα όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε), σκάει μπροστά μου μια φωτογραφία με ένα ζουζουνομωράκι με το πιο τέλειο καλοκαιρινό φορμάκι E V E R!!!! Και εκεί που η πιστωτική μου έκανε μια βουτιά να κρυφτεί μέσα στο πορτοφόλι, από το φόβο της ότι θα πάρώ η κουζουλή κι άλλο πατρόν, τι νομίζεις ότι διάβασα στα σχόλια; Καλέ ήταν ο Γιάννης! Εκείνος που φύλαξα χωρίς δεύτερη ματιά; Καλέ είχε κρυφά χαρίσματα το χρυσό μου, ε, κι είπα κι εγώ να τα εξερευνήσω.

Με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, και πριν καν φύγει η μέρα (ημερολογιακά έφυγε, αλλά μην το πείτε πουθενά), είχα κόψει το πατρόν και είχα διαλέξει ένα από τα καινούρια μου ράγιον υφάσματα για να ράψω το πιο ζουζουνιάρικο φορμάκι. Και βέβαια είχα σκοπό να σας το φωτογραφίσω από την Δευτέρα το πρωί και να σας το δείξω, αλλά ο καιρός είχε άλλη άποψη. Με τόση μαυρίλα και σκοτεινιά, αν έβγαζα φωτογραφίες θα έμοιαζαν με θρίλερ. Έτσι το καημένο το φορμάκι μου περίμενε 2 ολόκληρες μέρες κρεμασμένο στο εργαστήριο, να περιμένει να φωτογραφηθεί (και κάθε φορά που πέρναγα δε από δίπλα του, το χάιδευα λιγάκι και με έπιανε και εκείνο το χαζοχαρούμενο μου "Μα δεν είναι πολύ γλυκούλι", που έκανε τον 'άντρα μου μετά την 15η φορά να γυρίσει τα μάτια του προς τα πάνω).

Δείτε λοιπόν το φορμάκι που σας ετοίμασα (σε νούμερο 9-12 μηνών για όποιον ενδιαφέρεται) και θα περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας!
Καλά μπάνια (χαχαχαχαχαχα)

baby adeline red floral front viewbaby adeline red floral back view

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *