Για τις αγαπημένες μας μανούλες!

Είτε θέλετε ένα δώρο για τον εαυτό σας και τις φίλες σας, είτε για τις μανούλες μας που όπου να'ναι γιορτάζουν, το βιονικό μου τσαντάκι είναι τέλειο για καλλυντικά, αλλά και είδη χειροτεχνιών ή ζωγραφικής!

Μήπως θυμάστε τα κλασσικά μου τσαντάκια με τις πολλές θήκες;;; Μετά από 3 σχεδόν χρόνια και αφού ακόμα δεν κατάφερα να βρω το σχέδιο, αποφάσισα σιγά σιγά να το εγκαταλείψω. Και για να το πω σωστά, όχι εγκαταλείψω, αλλά αναβαθμίσω. Μπορεί το πατρόν για αυτό που έψαχνα αρχικά να μην το βρήκα, βρήκα όμως αυτό που θα σας δείξω σήμερα! Για όσες δεν έχετε δει το αρχικό σχέδιο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ!

Η ιστορία είναι απλή! Μου ζήτησε η κουμπαρούλα μου ένα τσαντάκι για τα καλλυντικά της. Και βέβαια αυτή ήθελε ένα απλό τσαντάκι. Αλλά τι σόι ραφτροκουμπάρα θα ήμουν, αν έφτιαχνα κάτι απλό και βαρετό; Και πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει η κεντητική μηχανή στο σπίτι; Ξεκίνησα λοιπόν με σκοπό να κεντήσω το ίδιο σχέδιο(αλλά σε μαύρο) όπως το βλέπετε σε ένα λευκό βελούδινο ύφασμα. Αλλά επειδή η αφηρημάδα δεν βοηθάει ποτέ κανένα, κατάφερα με λάθος εγκατάσταση σε ένα εργαλείο στη μηχανή, να αχρηστέψω το βελούδο μου... Και επειδή δεν είχα άλλο, η επόμενη καλύτερη επιλογή, δεν ήταν παρά το αγαπημένο μας διαχρονικό τζιν. Και εκεί που σκεφτόμουν με τι χρώμα να καπιτονάρω (αυτές οι θεόστραβες ραφές που θυμίζουν λίγο πάπλωμα) το τζιν  για να ταιριάξει με τα υφάσματα για τις εσωτερικές θήκες, που είχα κόψει ήδη από την προηγούμενη ημέρα, θυμήθηκα εκείνη την τέλεια κλωστή που πήρα από το εξωτερικό που αλλάζει χρώμα! Και κάπως έτσι, καμιά 12ρια ώρες μετά (δεν υπερβάλω...) τελείωσα το τσαντάκι μου.

Ελπίζω να σας αρέσει!

make up bag with many zipper cases front view make up bag with many zipper cases back view make up bag inside view open zip

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *