Για τους μικρούς λάτρες του αυτοκινήτου

reversible romper with cars fabric blue side 2 featured
Ένα ντουμπλ-φας φορμάκι, με λίγη έξτρα τσαχπινιά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού

Αν μου ζητούσατε να χαρακτηρίσω με δυο λέξεις τα ρούχα μου, θα σας έλεγα ότι είναι ρούχα παιχνιδιού. Η νούμερο ένα προτεραιότητα μου είναι η άνεση και φροντίζω πάντα τα υφάσματα που διαλέγω να είναι κατάλληλα για βρέφη και παιδιά. Προσπαθώ διαρκώς να εμπλουτίζω τη συλλογή μου με καινούρια πατρόν, για να μην σας δείχνω συνέχεια τα ίδια πράγματα και έχω πάντα τα μάτια μου ανοιχτά για καινούρια και γλυκούλια υφάσματα.
Το συγκεκριμένο φορμάκι είναι και αυτό ντουμπλ-φας και μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι. Μπορεί να ραφτεί για παιδιά ηλικίας μέχρι και έξι ετών. Μπορείτε πάντα να με ρωτήσετε για τις επιλογές σας σε υφάσματα και την τιμή μέσω του email επικοινωνίας ή και από το facebook

Σήμερα δυσκολεύομαι κάπως να βρώ τρόπο να περιγράψω το συγκεκριμένο ρουχαλάκι. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά, όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, και το να φτιάχνω ρούχα για αυτά, για μένα είναι το καλύτερο επάγγελμα που θα μπορούσα να διαλέξω. Αυτό το φορμάκι που θα σας δείξω σήμερα, το έχω κόψει από την αρχή του χρόνου, που αγόρασα αυτό το ύφασμα και το έραψα μόλις πριν 2-3 εβδομάδες. Μέχρι και σήμερα όμως δεν το είχα βγάλει ακόμα φωτογραφίες.

Σήμερα το πρωί λοιπόν αποφάσισα πως σήμερα θα έγραφα άρθρο για αυτό το ρουχαλάκι. Έτσι μάζεψα και μερικά άλλα ρουχαλάκια που περίμεναν την σειρά τους να φωτογραφηθούν, πέρασα τη μηχανούλα μου στο λαιμό και ξεκίνησα να στήνω το πλάνο μου. Από μέρες σκεφτόμουν πως πρέπει σιγά σιγά να βρω τρόπο να εμπλουτίζω τις φωτογραφίες μου, αλλά ομολογουμένως είμαι λίγο σκράπας στο στήσιμο μιας φωτογραφίας. Τα υπόλοιπα ρουχαλάκια που φωτογράφισα, δεν βρήκα τρόπο να τα "στολίσω". Το συγκεκριμένο όμως δεν ήθελε πολύ ψάξιμο.

Στο σπίτι μου, πάνω από το τζάκι, ανάμεσα στις οικογενειακές φωτογραφίες, έχουν "παρκάρει" εδώ και χρόνια μερικά αυτοκινητάκια. Ίσως περισσότερο και από τις φωτογραφίες, αυτά με βοηθάνε να θυμάμαι τα δυο χεράκια που παίζανε κάποτε μαζί τους. Έναν ξανθό κούκλο που είχε έρωτα με τα αυτοκίνητα. Που τον έχανες, που τον έβρισκες, είχε πάντα ένα αυτοκινητάκι στο χέρι και κάτι μου λέει πως αν είχε μεγαλώσει, θα είχε σήμερα το δικό του βουλκανιζατέρ. Αυτά τα αυτοκινητάκια λοιπόν, που τόσα χρόνια μάζευαν σκόνη στο ράφι, χρησιμοποιήσα σήμερα για να δώσω λίγη ζωή στις φωτογραφίες μου και βρήκα ένα τρόπο 16 χρόνια μετά, να δώσω και σε αυτά ένα νέο σκοπό.

Μπορεί να μην κατάφερα ποτέ να ράψω για τον Αγγελάκο μου, και εδώ που τα λέμε τόσο παλιά δεν είχα καμία απολύτως καλλιτεχνική ανησυχία, αλλά πολλές φορές όταν ράβω για αγόρια, ρωτάω τον εαυτό μου αν θα μου άρεσε να το φόραγε αυτό ο αδελφός μου. Κάπως έτσι διαλέγω τα ρουχαλάκια που σας δείχνω στο blog και με την ίδια φροντίδα και αγάπη θα ράβω πάντα κάθε κομμάτι. Και κάτι μου λέει πως ο Άγγελος θα λάτρευε ένα φορμάκι με αυτοκινητάκια.

reversible romper with cars fabric blue side 2 reversible romper with cars fabric closeup shot blue side reversible romper with cars fabric closeup shot 3 cars reversible romper with cars fabric short shot

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *