Φορεματάκι με φουφουλίτσα

collection of handmade cotton dresses in various colors
Ένα βαμβακερό φορεματάκι με όμορφα σχέδια και χρώματα, ταιριασμένο με μία ασορτί ντουμπλ-φας φουφουλίτσα

Εγώ μπορεί να είμαι διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σας ξέχασα. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα ράβω με θέα τον όμορφο κόλπο της Σούδας. Τα συγκεκριμένα φορέματ δεν τα έραψα εδώ, αλλά το καλοκαιρινό κλίμα της Κρήτης είναι ιδανικό για βαμβακερά ρουχαλάκια.

Τα συγκεκιμένα φορέματα δεν είχαν ποτέ κάποιον προκαθορισμένο ιδιοκτήτη. Τα έραψα για να τα ράψω βασικά. Για την ακρίβεια έκοψα και έραψα μόλις ένα. Αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που μέσα σε 1-2 μέρες είχα βρεθεί με τέσσερα σετ αντί για ένα. Κσι λέω σετ γιατί ενώ ξεκίνησα αρχικά να ράψω μόνο ένα φόρεμα, βρέθηκα να κόβω και μια φουφουλίτσα για να τα σετάρω (και μεταξύ μας είναι γλύκα)

Κανονικά το σχέδιο αυτό δεν είναι φοδραριμένο. Είναι ένα μονό βαμβακερό φόρεμα. Πολύ δροσερό και ανάλαφρο. Θέλησα όμως να ράψω και δύο με μία έξτρα στρώση στο στήθος για να κρατάει το μωρό.hulafaces2

hulafaces5  hulafaces3

Το νούμερο είναι για νεογέννητα αλλά χωράει εύκολά μέχρι 3 μηνών. Ίσως να είναι το ιδανικό για την πρώτη βόλτα στην πόλη. Ε να μην φοράμε κι ότι κι ότι! Βέβαια εγώ μπορεί να το έραψα για νεογέννητο, αλλά μπορεί να βγει ακόμα και για παιδί 6 ετών (εντάξει χωρίς την φουφουλίτσα στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Ελπίζω να σας αρέσουν τα φορεματάκια μου !

hulacats  hulacats2hulacats4hulacats3

hulapenguin2hulapenguin3 hulapenguin4 hulapenguinhulabear4hulabear1hulabear3

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *