Δωράκια για αγοράκια

Red and black jacket with train applique
Και επειδή αγόρια = ατελείωτο παιχνίδι, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι άνετα και μαλακά

Υπάρχουν στη ζωή μου δύο αγοράκια που υπέρ-λατρεύω. Ο μεγάλος είναι ανηψάκι μου και ο μικρός, γιος των κουμπάρων μου. Το ένα πιο χαριτωμένο και ζουζουνιάρικο από το άλλο. Με λίγους μόλις μήνες διαφορά σε ηλικία, είναι τα κουκλάκια που με έκαναν να αρχίζω να αγαπάω και τα αγορίστικα ρουχαλάκια όσο τα κοριτσίστικα.

Έχω ράψει και για τους δύο στο παρελθόν κάποια ρουχαλάκια και ειδικά ο μικρός, τον οποίο και βλέπω πολύ συχνότερα, τα έχει καταευχαριστηθεί. Έτσι λοιπόν όπως φαντάζεστε είναι η καλύτερη μου να τους ράβω καινούρια κομμάτια, ειδικά τώρα που σιγά σιγά μεγαλώνουν και εκφράζουν πιο εύκολα αυτά που νιώθουν.

Έτσι λοιπόν με ευκαιρία τα γενέθλια του ενός και ένα καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον άλλο, τους έφτιαξα το κατιτίς μου. Του ενός ένα σετάκι φούτερ με παντελονάκι, και του άλλου ένα ζακετάκι με ένα κεντημένο τρενάκι. Και ειδικά το δεύτερο ο μεγάλος το λάτρεψε. Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο για να νιώθω χαρούμενη, από το να βλέπω ένα παιδί να ευχαριστιέται τα ρουχαλάκια που του κάνω.

Όπως σας είχα υποσχεθεί, τρία καινούρια πατρόν για ελαστικά υφάσματα. Μπορούν να γίνουν και με χοντρά υφάσματα όπως τα φλις και τα φούτερ, αλλά μπορούν να γίνουν και με λεπτότερα ζέρσεϊ υφάσματα για την άνοιξη.
Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς
Hoodie with three colors and blue pantsblue sweatshirt pantsHoodie with triple colorsblue pants pocket detail

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *